cocktails utan krångel

Beställ Cocktails utan krångel till festen, bröllopet, eventet och bjud dina gäster på riktigt goda cocktails och höj stämningen på ditt party.

Färdigblandad dagsfärsk cocktail-mix

Cocktails utan krångel är en service till dig som vill servera vackra cocktails gjorda av en professionell bartender utan höga kostnader för att hyra en bartender.

De färdigblandade – och riktigt goda – cocktailsen tar bara några sekunder att servera och vem som helst kan göra det.  Kanske någon i 18-årsåldern kan hjälpa till i några timmar.

Cocktail-mix gjord med färska lokalproducerade ingredienser av högsta kvalitet, samma dag som du har ditt party helt utan konserveringsmedel.

Allt levereras till din dörr i temperaturkontrollerad förpackning. Färdigblandad cocktail-mix på flaska, du bara tillsätt den angivna spriten. Garnering finns med i lådan. Beställ is och putsade glas i alla dess former som är redo för servering från FEST & IS  direkt till dig och de står för disken. Glasen levereras i staplingsbara backar – lätta att hantera vid transport.

Vår cocktail meny består av klassiker som fått tillägg av lokala säsongs aktuella ingredienser. Jag skräddarsyr meny för ditt evenemang så kan du servera helt unika cocktails. Instruktion för servering leverans med order. Minsta order 50 cocktails.

Cocktail-mix är anpassad för att ge bästa möjliga smak. Samtliga smaksättare är hemgjorda för högsta möjliga smak kvalitet med perfekt balans för att bli något utöver det vanliga

cocktail meny

Jag anser att varje cocktail har sin egen personlighet och jag har spenderar många lustfyllda timmar med att fullända idéer och kombinera smaker. Jag har en verklig passion för hantverket att skaka cocktails och blanda smaker.

 

leveransområde

 .

Bli kund

Hör gärna av dig till mig via formuläret nedan oavsett om du vill veta mer om cocktails eller för att ta reda på mer om de tjänster jag tillhandahåller. För att beställa cocktails utan krångel, kontakta oss på telefon 0763 – 44 37 00 eller e-post info@ebrius.se