Om mig

Hej! Jag är Lajla mitt stora intresse för drycker har fört mig till barer och destillerier över hela världen. Här vill jag dela med mig av den kunskap som så många personer över hela världen delat med sig av till mig. Jag visa dig hur du kan blanda jättegoda cocktails, ger dig inspiration, recept och dela med mig av fiffiga tips.

Jag har skrivit flera böcker om drycker och drivit en bartenderutbildning, arbetat med dryckesprovningar i olika sammanhang och som restaurangkonsult och skribent i tidningar och tidskrifter.

Ebrius är mitt cocktail catering företag som tillhandahåller välsmakande och innovativa cocktails av färska lokala ingredienserna, färskpressad juice, fruktpuré och hemgjorda smaksättare.

Boka dryckesprovning?

 

Tillbaka till början

Det hela började när jag som 19-åring efter en kort tid som servitris hamnade i baren. Min personliga smak för goda drinkar var inte helt utvecklad vid den här tiden. Som ung bartender tänkte jag att om ett ställe var välbesökt så var det bra. Det var inte förrän jag flyttade till Honolulu, Hawaii där jag utbildade mig i mixologi som jag lärde mig att kvalitet, service och sinne för vart enda inslag i bartenderyrket. Honolulu måste vara det bästa stället att lära sig mer om bartenderyrket. Det var där jag fick ett passionerat förhållande till cocktails. Ett intresse som fört mig till destillerier, vingårdar och ölbryggerier över hela världen.

Sprida kunskapen, glädjen och förhöja njutningen.
Delägare och utbildningsansvarig på Victors Bartending Academy, en unik utbildning för den som ville bli en kunnig och kompetent cocktailbartender.

Min kunskap och erfarenhet vill jag använda till att hjälpa och inspirera dig. Nu hoppas jag att du letar rätt på ett recept som du är riktigt sugen på, så hjälps vi åt att skapa en cocktail som sätter smaklökarna i gung!

  latin lyckorus/berusning